Vrijstaande woning II

€ 615.000 - € 650.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Ben je opzoek naar een vrijstaande woning in Nieuw Absbroek? In fase 2 komt een grote variatie in vrijstaande woningen. De vier woningen in dit type verschillen qua exterieur en plattegrond, dus neem snel een kijkje naar de bijgevoegde impressies en plattegronden.


Zodra we de woningen op bouwnummer niveau publiceren wordt het precies inzichtelijk welke woning aan al jouw wensen voldoet.

In verkoop

Vrijstaande woning II

€ 615.000 - € 650.000
ca. 157 - 168 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Maak kennis met coöperatieve tuinderij Harteveldt

Wist je dat er naast Nieuw Absbroek lokaal voedsel wordt verbouwd? Coöperatie Harteveldt verbouwt op een duurzame manier biologisch voedsel voor haar leden op het land naast het plangebied. Alle leden zijn mede-eigenaar en delen de kosten en opbrengsten. Concreet betekent dit dat je elke dag seizoensverse groenten kunt eten én je de boer mee mag helpen. Voor toekomstige bewoners van Nieuw Absbroek zijn alvast 50 lidmaatschappen gereserveerd. Lees meer

Alternatief aanbod