Bouwnummers Nieuw Absbroek fase 2 live!

23 april '24

Alle 23 bouwnummers van Nieuw Absbroek fase 2 staan nu live. Hiermee zijn we weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken en de indicatieve koopsom eens goed. Je ziet dan onder andere hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en wat de zonligging van de achtertuin is.  

image alt

Binnenkort in verkoop

De verkoop van Nieuw Absbroek fase 2 komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Daarnaast zullen we zeer binnenkort ook de verkoopstukken en definitieve prijzen met je delen.

Wil jij goed voorbereid zijn en niets meer missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. En maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start. 

Het complete plaatje

In onderstaande interactieve kaart zie je per bouwnummer de ligging in Nieuw Absbroek. Kies jij voor een uitzicht op een groen veld, of staat jouw droomwoning in één van de knusse straatjes in dit dorpje? 

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws