2 onder 1 kapwoning II

ca. € 490.000 - € 505.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Weet jij één van deze twee 2 onder 1 kapwoning in Nieuw Absbroek fase 2 te bemachtigen? Deze moderne woning met lichte gevelstenen heeft een woningoppervlakte van 143m2 waar iedereen in het gezin zijn plekje weet te vinden. Helemaal nieuw en dus volledig naar jouw wensen in te richten. Dat is fijn thuiskomen! 


Zodra we de woningen op bouwnummer niveau publiceren wordt het precies inzichtelijk welke woning aan al jouw wensen voldoet.

In verkoop

2 onder 1 kapwoning II

ca.
€ 490.000 - € 505.000
ca. 143 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Maak kennis met coöperatieve tuinderij Harteveldt

Wist je dat er naast Nieuw Absbroek lokaal voedsel wordt verbouwd? Coöperatie Harteveldt verbouwt op een duurzame manier biologisch voedsel voor haar leden op het land naast het plangebied. Alle leden zijn mede-eigenaar en delen de kosten en opbrengsten. Concreet betekent dit dat je elke dag seizoensverse groenten kunt eten én je de boer mee mag helpen. Voor toekomstige bewoners van Nieuw Absbroek zijn alvast 50 lidmaatschappen gereserveerd. Lees meer

Alternatief aanbod