Bereikbaarheid Nieuw Absbroek

Wonen in Nieuw Absbroek is wonen in een prachtige groene omgeving met veel uitvalsmogelijkheden. Alle dagelijkse voorzieningen vind je op loop- of fietsafstand. Ook het gezellige stadshart van Sittard of Geleen is met 10 minuten fietsen prima bereikbaar.

image alt

Fiets en bus

Vanuit je nieuwe huis in Nieuw Absbroek fiets je in 5 minuten naar de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Of spring op de fiets naar het centrum van Sittard of Geleen om naar school te gaan, te winkelen, een hapje te eten of gezellig een kop koffie te drinken bij de vele café's. Liever fietsen in de natuur? Kies een van de vele mooie fietsroutes en laat je verrassen door het prachtige Limburgse landschap. 

Liever met het openbaar vervoer? Op een paar minuten loopafstand van Nieuw Absbroek ligt een bushalte. Een andere stad bezoek je gemakkelijk met het OV. In hartje Sittard stap je op de trein en 15 minuten later stap je bijvoorbeeld al uit op Maastricht Centraal.

image alt

Auto

De ligging van Nieuw Absbroek is ideaal. Via de Rijksweg Zuid ben je met de auto binnen 10 minuten in het centrum van Sittard. Net zo snel rijd je naar de snel A2, via de N276. Werk je in de grotere steden Maastricht, Eindhoven of Venlo dan ben je er binnen 50 minuten.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Meer informatie? Bekijk het nieuwsoverzicht