Welke woning is jouw favoriet?

17 juni '24

We hebben de definitieve prijzen van de woningen in Nieuw Absbroek fase 2 bij het woningaanbod geplaatst!
Nu de woningprijzen bekend zijn en op korte termijn de verkoop start, is het tijd om een financiële check te doen. Dat kan namelijk in jouw voordeel werken bij de toewijzing. We bereiden je alvast voor zodat ook jij er klaar voor bent!

Definitieve prijzen

Nu de definitieve prijzen bekend zijn, zijn we weer een stap verder in de richting van start verkoop van Nieuw Absbroek fase 2. Alle prijzen zijn inclusief keuken en badkamer en de prijzen zijn vrij op naam. Vrij op naam (v.o.n.) houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete woning? Klik dan snel op onderstaande button. 

Bekijk prijzen
image alt

Waarom een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen. Betaal je uit eigen middelen dan kun je ons een verklaring 'aankoop uit eigen vermogen' sturen  en heb je geen financiële check nodig.

Alles over de financiële check

Rabobank helpt je bij een financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse om een woning te kopen in Nieuw Absbroek fase 2? De Rabobank helpt je graag bij het aanvragen van de financiële check. Heb je een vraag of wil je een gratis oriëntatiegesprek? Neem dan contact op met één van de Financieel adviseurs Nieuwbouw via [email protected]. De financiële check vraag je eenvoudig aan via onderstaande knop. 

Vraag een financiële check aan
  Financiële check
  Woning kopen