Eerste woningen Nieuw Absbroek fase 1 verkocht!

4 oktober '23

Op 13 september startte de verkoop van Nieuw Absbroek fase 1. De belangstelling was groot en we hebben dan ook heel veel inschrijvingen ontvangen. Op 21 september hebben we de woningen kunnen toewijzen en inmiddels hebben de eerste kopers al getekend! De komende periode staan er nog veel tekenafspraken gepland.

Wil jij ook wonen in Nieuw Absbroek fase 1?

Op dit moment is er nog één woning beschikbaar in Nieuw Absbroek fase 1. Dus grijp nu je kans om deze fantastische woning te bemachtigen. Dit doe je eenvoudig door op de pagina van het bouwnummer op de button 'optie aanvragen' te klikken.

Is jouw droomwoning momenteel onder optie en sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reserve kandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Naar woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Nieuw Absbroek? Bekijk het woningaanbod