Maak alvast kennis met de makelaar

29 april '24

Binnenkort start de verkoop van Nieuw Absbroek Fase 2. Als je straks een optie krijgt op een woning dan kies je zelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie hiervan. Graag stellen we de makelaar alvast aan je voor!

image alt

Damen Makelaardij Susteren & Sittard-Geleen

Wij vinden dat je huis een thuis moet zijn. Een fijne plek waar je graag bent, waar je comfortabel woont en je je thuis voelt. Bij Damen helpen wij mensen graag om zo’n thuis te vinden. Onze makelaars werken in kleine teams en met kantoren overal in Limburg zitten we bij jou om de hoek! Altijd persoonlijk, altijd betrokken, altijd met de aandacht die de klant verdient. Dat is Damen! 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw nieuwe droomwoning? Loop gerust binnen op ons kantoor in Susteren. Met ons enthousiaste team werken wij hier vanaf oktober 2022 actief om verkopers en kopers met elkaar te matchen. Onze deuren staan altijd open en wij verwelkomen je graag voor een kopje koffie.Damen Makelaardij | Susteren / Sittard

Raadhuisplein 2                         
6114 JH Susteren                
[email protected]
T 046 2048890  

De toewijzingsprocedure

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw 5 voorkeuren door te geven via jouw persoonlijke account. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Meer informatie over hoe de toewijzing verloopt, kun je lezen op de pagina 'Woning kopen'.

Toewijzingsprocedure
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod
Ontdek meer Alles over de toewijzing