Save the date: Zaterdag 2 september 2023

31 juli '23

Save the date! Op zaterdag 2 september, van 10:00 uur tot 15:00 uur, organiseren wij een Nieuw Absbroek verkoopevent. Kom je ook?

image alt

Wandelroute

Op zaterdag 2 september 2023, van 10:00 uur tot 15:00 uur, ben je van harte welkom om een wandelroute af te leggen die door het plangebied van Nieuw Absbroek en het naastgelegen Absbroekersbos loopt. Zo kun jij alvast kennis maken met de prachtige omgeving waar dit nieuwe dorpje komt te liggen. Naast de wandeling is er gelegenheid om in de bankhal van de Rabobank in Sittard-Geleen al je vragen te stellen en meer over dit project en de woningen te weten te komen. Uiteraard staat het team van de Rabobank ook klaar om financiële vragen te beantwoorden. 

Over de precieze invulling van dit event komen we spoedig bij je terug, maar markeer 2 september alvast in je agenda! 

Ben je van plan het verkoop event bij te wonen? Laat het ons dan weten via onderstaand aanmeld formulier. Kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt, wij staan tussen 10:00 uur en 15:00 uur voor je klaar.

Aanmelden
2 september 2023

Nieuw Absbroek verkoopevent

Op zaterdag 2 september 2023, van 10:00 uur tot 15:00 uur, ben je van harte welkom om een wandelroute af te leggen die door het plangebied van Nieuw Absbroek en het naastgelegen Absbroekersbos loopt.

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Nieuw Absbroek fase 1 zijn in volle gang en de volgende stap die we snel met je delen zijn de definitieve exterieurbeelden, interieurbeeld en plattegronden op bouwnummer niveau. Ben je ook benieuwd hoe de wijk er van bovenaf uitziet? Binnenkort volgt er ook nog een vogelvlucht.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor deze nieuwe projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  Bekijk het woningaanbod