Sfeerimpressie verkoopevent Nieuw Absbroek

10 september '23

Op zaterdag 2 september organiseerden wij in samenwerking met Rabobank een wandeling door het plangebied van Nieuw Absbroek en het naastgelegen Absbroekersbos. Ruim 300 mensen hebben deze dag kennisgemaakt met de prachtige omgeving waar Nieuw Absbroek komt te liggen. Het zonnetje scheen, de opkomst was groot en de reacties waren erg positief, al met al was het een hele geslaagde dag!  

Presentatie bekijken

Naast de wandeling was er gelegenheid om in de bankhal van de Rabobank in Sittard-Geleen al je vragen te stellen en meer over dit project en de woningen te weten te komen. Het team van de Rabobank stond klaar om financiële vragen te beantwoorden en een financiële check te doen. Ook zijn er twee presentaties gehouden met extra informatie over de visie achter nieuwbouwplan Nieuw Absbroek. Benieuwd wat er gepresenteerd is? Via onderstaande button is de presentatie te bekijken.

Presentatie bekijken
image alt

Start verkoop & aanmelden als belangstellende

Ben jij enthousiast geworden over Nieuw Absbroek en zou jij hier graag willen wonen? De verkoop van fase 1 start op 13 september om 15.00 uur. Via onderstaande button kun je jezelf aanmelden als belangstellende. Dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. Zodra de verkoop start, ontvang je hier bericht over!

Aanmelden als belangstellende
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wonen in Nieuw Absbroek? Bekijk het woningaanbod