Verkoopevent Nieuw Absbroek fase 1

22 augustus '23

Geïnteresseerd in een woning in ons bijzondere project Nieuw Absbroek? Op zaterdag 2 september 2023, van 10:00 uur tot 15:00 uur, ben je van harte welkom om een wandelroute af te leggen die door het plangebied van Nieuw Absbroek en het naastgelegen Absbroekersbos loopt. Zo kun jij alvast kennis maken met de prachtige omgeving waar dit nieuwe dorpje komt te liggen. Naast de wandeling is er gelegenheid om in de bankhal van de Rabobank in Sittard-Geleen al je vragen te stellen en meer over dit project en de woningen te weten te komen. Uiteraard staat het team van de Rabobank ook klaar om financiële vragen te beantwoorden.

Benieuwd naar het programma? Lees dan snel verder.

Programma

image alt

Praktische informatie

De wandelroute is toegankelijk tussen 10:00 uur en 15:00 uur op zaterdag 2 september. Begin je route ter hoogte van Rijksweg Noord 285 in Geleen, hier is de toegang tot het bouwterrein. Er is voldoende plek om de fiets of auto te parkeren. Je ontvangt een wandelkaart en volgt de aangegeven route langs de verschillende informatie punten.

Sluit de route af met een bezoekje aan de bankhal van de Rabobank op de Bergerweg 49 te Sittard. Hier heb je de gelegenheid om al je (financiële) vragen te stellen en één van de twee presentaties over Nieuw Absbroek bij te wonen.

Liever je route starten bij de bankhal van de Rabobank? Dat kan natuurlijk ook! Let er wel op dat de afstand tussen het kantoor en het startpunt van de wandelroute niet op loopafstand ligt. We adviseren om deze afstand met de auto of fiets af te leggen.

Ben je van plan het verkoop event bij te wonen? Laat het ons dan weten via onderstaand aanmeld formulier. Kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt, wij staan tussen 10:00 uur en 15:00 uur voor je klaar.

Aanmelden

Definitieve prijzen en start verkoopdatum

De voorbereidingen van Nieuw Absbroek fase 1 zijn in volle gang en de volgende stap die we snel met je delen zijn de definitieve prijzen en de start verkoopdatum. Op het moment dat de woningen in verkoop gaan zijn alle verkoopstukken online terug te vinden.

Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor deze nieuwe projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  Bekijk het woningaanbod