Hoera, de bouw van Nieuw Absbroek fase 1 gaat starten!

5 december '23

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Nieuw Absbroek fase 1. Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw van de woningen officieel gaat starten. Naar verwachting start de aannemer rond april 2024 met de eerste (bouw) werkzaamheden.

Naar de notaris

Nu de bouw definitief doorgaat, kunnen de kopers binnenkort naar de notaris. De projectnotaris zorgt voor de juridische levering van de woning. Alle kopers zijn per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren.

Start bouw

Inmiddels zijn er 37 van de 43 woningen verkocht en is de verkoop van Nieuw Absbroek fase 1 een groot succes. Bouwbedrijf Smeets Bouw start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 43 woningen. Hierbij valt te denken aan het bestellen van funderingselementen en vloerplaten. De verwachting is dat de aannemer rond april 2024 start met de (bouw) werkzaamheden.

Ook wonen in Nieuw Absbroek fase 1?

Heb je interesse in een woning die in verkoop is en zie je dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website door op de knop 'Optie aanvragen' te klikken. Dat scheelt een telefoontje met de makelaar of ons verkoopteam. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. 

Naar woningaanbod
Iets vragen? Neem contact op
  Bekijk het woningaanbod