2 onder 1 kapwoning I

ca. € 425.000 - € 450.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Een bijzonder mooie 2 onder 1 kapwoning in het prachtige Nieuw Absbroek! Klinkt dit als jouw droomwoning? Groot gelijk, want deze fijne gezinswoning beschikt over een ruime woonkamer met royale woonkeuken. Helemaal nieuw en dus volledig naar jouw wensen in te richten.

 

De 4 woningen binnen dit woningtype variëren qua exterieur en plattegrond. Bekijk dus snel de verschillende impressies en plattegronden om een goed beeld van de woningen te krijgen.


Zodra we de woningen op bouwnummer niveau publiceren wordt het precies inzichtelijk welke woning aan al jouw wensen voldoet.

In voorbereiding

2 onder 1 kapwoning I

ca.
€ 425.000 - € 450.000
ca. 126 - 130 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Maak kennis met coöperatieve tuinderij Harteveldt

Wist je dat er naast Nieuw Absbroek lokaal voedsel wordt verbouwd? Coöperatie Harteveldt verbouwt op een duurzame manier biologisch voedsel voor haar leden op het land naast het plangebied. Alle leden zijn mede-eigenaar en delen de kosten en opbrengsten. Concreet betekent dit dat je elke dag seizoensverse groenten kunt eten én je de boer mee mag helpen. Voor toekomstige bewoners van Nieuw Absbroek zijn alvast 50 lidmaatschappen gereserveerd. Lees meer