Hoekwoning

€ 340.000 - € 365.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Hier wil je wonen! Deze 6 fijne hoekwoningen in Nieuw Absbroek fase 1 hebben een authentieke, karakteristieke sfeer, maar het comfort van nu. Deze nieuwbouwwoning beschikt over een ruime woonkamer met keuken en openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers. Daarnaast komt er een divers aanbod waarbij er variatie in het woningoppervlak en de gevel van de woning zit.

Verkocht

Hoekwoning

€ 340.000 - € 365.000
ca. 118 - 125 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Maak kennis met coöperatieve tuinderij Harteveldt

Wist je dat er naast Nieuw Absbroek lokaal voedsel wordt verbouwd? Coöperatie Harteveldt verbouwt op een duurzame manier biologisch voedsel voor haar leden op het land naast het plangebied. Alle leden zijn mede-eigenaar en delen de kosten en opbrengsten. Concreet betekent dit dat je elke dag seizoensverse groenten kunt eten én je de boer mee mag helpen. Voor toekomstige bewoners van Nieuw Absbroek zijn alvast 50 lidmaatschappen gereserveerd. Lees meer