Hoekwoning

€ 385.000 - € 400.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Deze fijne hoekwoning in Nieuw Absbroek heeft een authentieke, karakteristieke sfeer, maar het comfort van nu. In fase 2 komen in totaal 4 hoekwoningen met een woonoppervlakte van 122 m2 tot 125 m2. Deze nieuwbouwwoning beschikt over een ruime woonkamer met keuken en op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers. Kijk je mee? 


Zodra we de woningen op bouwnummer niveau publiceren wordt het precies inzichtelijk welke woning aan al jouw wensen voldoet.

In verkoop

Hoekwoning

€ 385.000 - € 400.000
ca. 122 - 125 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Maak kennis met coöperatieve tuinderij Harteveldt

Wist je dat er naast Nieuw Absbroek lokaal voedsel wordt verbouwd? Coöperatie Harteveldt verbouwt op een duurzame manier biologisch voedsel voor haar leden op het land naast het plangebied. Alle leden zijn mede-eigenaar en delen de kosten en opbrengsten. Concreet betekent dit dat je elke dag seizoensverse groenten kunt eten én je de boer mee mag helpen. Voor toekomstige bewoners van Nieuw Absbroek zijn alvast 50 lidmaatschappen gereserveerd. Lees meer

Alternatief aanbod