Rijwoning

€ 285.000 - € 330.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Een fijne rijwoning in het prachtige Nieuw Absbroek, hier wil je wonen! In fase 1 komen in totaal 12 rijwoningen met een variatie in gevel en een woonoppervlakte van 106 m2 tot 124 m2. De rijwoning is voorzien van een fijne woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en royale keuken. Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers. Kortom, een ideaal huis voor jou en je gezin waar iedereen een eigen plekje heeft.

Verkocht

Rijwoning

€ 285.000 - € 330.000
ca. 106 - 125 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Maak kennis met coöperatieve tuinderij Harteveldt

Wist je dat er naast Nieuw Absbroek lokaal voedsel wordt verbouwd? Coöperatie Harteveldt verbouwt op een duurzame manier biologisch voedsel voor haar leden op het land naast het plangebied. Alle leden zijn mede-eigenaar en delen de kosten en opbrengsten. Concreet betekent dit dat je elke dag seizoensverse groenten kunt eten én je de boer mee mag helpen. Voor toekomstige bewoners van Nieuw Absbroek zijn alvast 50 lidmaatschappen gereserveerd. Lees meer