Rijwoning

ca. € 300.000 - € 350.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Een fijne rijwoning in het prachtige Nieuw Absbroek, hier wil je wonen! In fase 2 komen in totaal 7 rijwoningen met een woonoppervlakte van 106 m2 tot 125 m2. De rijwoning is voorzien van een open keuken en een fijne woonkamer die in verbinding staat met de tuin. Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers. Kortom, een ideaal huis voor jou en je gezin waar iedereen een eigen plekje heeft.


Zodra we de woningen op bouwnummer niveau publiceren wordt het precies inzichtelijk welke woning aan al jouw wensen voldoet.

In voorbereiding

Rijwoning

ca.
€ 300.000 - € 350.000
ca. 106 - 125 m2
4 - 5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Maak kennis met coöperatieve tuinderij Harteveldt

Wist je dat er naast Nieuw Absbroek lokaal voedsel wordt verbouwd? Coöperatie Harteveldt verbouwt op een duurzame manier biologisch voedsel voor haar leden op het land naast het plangebied. Alle leden zijn mede-eigenaar en delen de kosten en opbrengsten. Concreet betekent dit dat je elke dag seizoensverse groenten kunt eten én je de boer mee mag helpen. Voor toekomstige bewoners van Nieuw Absbroek zijn alvast 50 lidmaatschappen gereserveerd. Lees meer