Twee-onder-één kapwoning

€ 360.000 - € 445.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Een bijzonder mooie 2 onder 1 kapwoning in het prachtige Nieuw Absbroek! Klinkt dit als jouw droomwoning? Groot gelijk, want deze fijne gezinswoning beschikt over een ruime woonkamer met royale woonkeuken. Helemaal nieuw en dus volledig naar jouw wensen in te richten.

 

In totaal komen er zes 2 onder 1 kapwoningen in Nieuw Absbroek fase 1, waarvan er vier woningen beschikken over een eigen garage. Daarnaast varieert ook het woonoppervlak en de gevel van de woningen.

Verkocht

Twee-onder-één kapwoning

€ 360.000 - € 445.000
ca. 118 - 126 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Maak kennis met coöperatieve tuinderij Harteveldt

Wist je dat er naast Nieuw Absbroek lokaal voedsel wordt verbouwd? Coöperatie Harteveldt verbouwt op een duurzame manier biologisch voedsel voor haar leden op het land naast het plangebied. Alle leden zijn mede-eigenaar en delen de kosten en opbrengsten. Concreet betekent dit dat je elke dag seizoensverse groenten kunt eten én je de boer mee mag helpen. Voor toekomstige bewoners van Nieuw Absbroek zijn alvast 50 lidmaatschappen gereserveerd. Lees meer