Twee-onder-één kapwoning

ca. € 350.000 - € 425.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Een bijzonder mooie 2 onder 1 kapwoning in het prachtige Nieuw Absbroek! Klinkt dit als jouw droomwoning? Groot gelijk, want deze fijne gezinswoning beschikt over een ruime woonkamer met royale woonkeuken. Helemaal nieuw en dus volledig naar jouw wensen in te richten.

 

In totaal komen er zes 2 onder 1 kapwoningen in Nieuw Absbroek fase 1, waarvan er vier woningen beschikken over een eigen garage. Daarnaast varieert ook het woonoppervlak en de gevel van de woningen.

In voorbereiding

Twee-onder-één kapwoning

ca.
€ 350.000 - € 425.000
ca. 118 - 126 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Woon vanaf oplevering in én omringd door groen

Nieuw Absbroek is de afgelopen weken van start gegaan met fase 0, waarbij we de kwaliteiten die het nabijgelegen Absbroekerbos al heeft dit plan in trekken. Dit is bijzonder, want zo woon jij straks vanaf oplevering al in én omringd door groen! Natuurlijk hebben we deze werkzaamheden voor jou in beeld gebracht, kijk je mee? Ga naar video