Vrijstaande woning I

€ 500.000 - € 530.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Nieuw Absbroek is volop in ontwikkeling! Zo komen er in fase 2 in totaal 23 koopwoningen, waarvan 2 vrijstaande woningen in dit type. Je hebt straks de keuze uit een woning met een lichte gevelsteen of donkere gevelsteen, met erker of zonder erker. Alle verschillen tussen de twee woningen zijn goed terug te zien bij de plattegronden. Voor welke woning kies jij?


Zodra we de woningen op bouwnummer niveau publiceren wordt het precies inzichtelijk welke woning aan al jouw wensen voldoet.

In verkoop

Vrijstaande woning I

€ 500.000 - € 530.000
ca. 126 - 147 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Maak kennis met coöperatieve tuinderij Harteveldt

Wist je dat er naast Nieuw Absbroek lokaal voedsel wordt verbouwd? Coöperatie Harteveldt verbouwt op een duurzame manier biologisch voedsel voor haar leden op het land naast het plangebied. Alle leden zijn mede-eigenaar en delen de kosten en opbrengsten. Concreet betekent dit dat je elke dag seizoensverse groenten kunt eten én je de boer mee mag helpen. Voor toekomstige bewoners van Nieuw Absbroek zijn alvast 50 lidmaatschappen gereserveerd. Lees meer

Alternatief aanbod